labyrintspel, dans till cara mia i 1,5h, pingisturnering, lektion i kinesiska

.. de är aktiviteter man inte vill uppleva 06 på morgonen. Jag har nu börjat mitt nya liv med tidiga mornar, men det innebär inte att jag är pigg dessa omänskliga klockslag. Hur barnen kan besitta en sån energi denna timme är för mig ofattbart, jag kan informera att jag va även morgontrött som liten, för den som tvivlade. Jag hoppas för allas bästa att mina framtida barn är morgontrötta..

På återseende!

absolut inte

Jag har en liten fobi för födelsedagssånger måste jag säga. De är ännu värre när dessa ska sjungas på restaurang enligt mig. Om man nu ska ställa sig upp i en fullsatt lokal tillsammans med andra personer som också är där av olika anledningar och ska fira nåt eller bara slippa laga mat hemma och brista ut i mer eller mindre skönsång, så räcker de väl att göra de en gång. Helst låta bli helt, enligt mig, men absolut inte två gånger under samma middag och på samma ställe..

På återseende

Nu så..

Som ni kanske redan vet har jag ett litet uppehåll från studierna. Känns väldigt skönt faktiskt. I januari drar det igång igen ist.

Helgen har varit bra, inget ut över de vanliga egentligen, men härligt lagom. Jobbade i fredags. Lördagen var bokad för Evve. Det skulle lagas mat och drickas vin, sen va schemat öppet för förslag så att säga. Matlagningen styrdes upp av Evve, inget som förvånar kanske, hon gjorde de väldigt bra utifrån förutsättningarna Dvs att det ekade tomt på de mesta i mina skåp. Ett antal påfyllningar av vinet senare kom Hanna och Anna förbi, trevligt. Då blev jag (ja, lite konstigt att de va jag som va den som va minst sugen på att gå ut) nerröstad och de blev en sväng till Byttan och några öl till. Söndagen bestod av en kraftansträngning av mig och Evve, de va att förflytta sig från sängen till soffan och tvn. Mysigt va de.

Lat som jag är har jag inte gjort så mycket idag, imorron blir de klippning och jobb på fritids.

På återseende!

RSS 2.0