ja alla är vi ju olika

En del av oss sysselsätter sig med att skruva ihop IKEA-prylar med start kl 00.30 på natten, de har jag gjort inatt. Sara (som jag jobbat med på byttan) har flyttat in bredvid mig idag, så när jag kom hem från jobbet knallade jag ner för att kolla in lyan och hjälpa henne lite. Nu är klockan 04.30 och de är kanske dags att sova..

På återseende!

ibland krävs det inte så mycket

Eller när de gäller mig, oftast inte. Nivån är ju inte alltid så hög. Igår hade vi fruktansvärt roligt med en postbil, mathilda som förare, hanna och jag som med olika idéer försöker dölja att vi sitter två i framsätet. Om ni behöver goda råd, så dra er inte för att fråga oss. Vi upptäckte även oanade talanger igår. Kanske bjuds på ett trick nästa gång vi ses ;)

Ikväll blir de jobb, får väl se hur de går med tålamodet. Börjar bli trött på alla idioter..

Ja just de, kombolivet ligger på hyllan just nu. Blir ingen flytt än iaf.

På återseende!

djurvänlig inneboende

Tyckte de va en ganska intressant rubrik på en annons, så jag ville också använda mig av den.. låt var och ens fantasi avgöra den komiska nivån..

Vi kanske ska ta och reda ut korv med bröd frågan här. Va på maxi och handlade med hanna och jonas igår. Jag blev lite förvånad över priset på korvbröd, hanna däremot blev förvånad över att jag ens funderade på att inhandla detta. -Men vem äter korv med bröd? -Jag! vadå de är väl inget konstigt.. -Jonas, hur ofta äter vi korv med bröd? De roliga är att jonas ser lite chockad ut och svarar: -Oj, aldrig!!

Är de jag eller hanna och jonas?!

På återseende!


fantastiskt

Lägenheten som jag och Evve tittade på var helt fantastisk. Högt i tak, trä golv, stora rum och stort kök. Nu håller vi alla tummarna för att detta byte går igenom :)

Henrietta gjorde ju ett härligt uttalande:

-Kompis, jag skulle ta en påse hemma hos dig men de fanns bara systemetpåsar. De säger väl ganska mycket om en person..

haha ja vad säger man. De kostar väl att ligga på topp, vi har kanske firat lite väl hårt på sista tiden. Min kropp har gått i strejk nu, har blivit sjuk. Nu får de bli lugnt ett. Evve har inhandlat diverse vitaminer till mig och Hanna kom hit idag och fixade tacos. Bra vänner jag har!

På återseende!

ordning och reda

Ja lite dåligt med text här kan jag hålla med om...

Nu har jag en ny dator, en mini. Högtalarna fungerar. De är ju fantastiskt. Jag även en pluggis igen. Känns skönt.

Idag har jag haft min andra föreläsning, läraren verkar tro att vi är en gymnasieklass. Inte så mycket tro på att vi ska fatta första gången något förklaras, så hon drar det ett par gånger till med en rad exempel. Mjukstart med andra ord.

Hade planeringsmöte inför bröllopet idag också, ska bli så roligt och mysigt. Känns stort att fått denna äran, brudtärna och en del av värdparen. Så glad!

Nu är de på tiden att jag hittar en klänning till bröllopet också, tips om bra sidor på nätet välkomnas!

På återseende!


Sid!

Såg Ice Age 3 igår, ja jag vet för att va ett stort fan va de lite väl sent. Sid har gjort de igen, han är de bästa!
- Ja, se på mina barn, de kändes som dom föddes ena dan och va borta den andra!
- Sid, de va så!
- Ja, just de!
På återseende!

RSS 2.0