snart dags igen..

Klockan är över halv fem och jag ska egentligen sova. Som vanligt. Konstigt att jag är så jävla bra på att sova när jag inte ska, men när de behövs då kan jag inte. Kanske ska slå Cattis en signal och kolla om hon är vaken ;P

Dum som jag är så sa jag att jag kunde börja tolv imorron, sommarens första långpanna väntar med andra ord. Blir intressant att se om man tar sig igenom den.. Som om de inte va dumt nog så sa jag även ja, efter lite övertalning, att jobba på söndag kväll också. Ses vi då Hanna?

På återseende!

syster igen, vem annars!?

Igår sov jag lite för länge som vanligt. Va hos Henry på kvällen som även lagade mat till mig, underbart. När jag kom hem runt halv tolv tiden hade det slagit över, bakfyllan hade lagt sig och Isa va givetvis pigg. Så ställde mig och plockade iordning bland alla kläder. När klockan närmade sig ett på natten insåg jag att det nog var dags för horisontalläge. Bäddar ner mig i soffan framför en film, den underbara "livet från den ljusa sidan". Pressen på att somna blir för stor, jag skulle ju trots allt upp tidigt idag, så jag hinner nästan se klart hela filmen innan jag är på väg att somna. DÅ ringer mobilen, första tanken va, ska jag gå upp redan? Nä då är de Cattis som ringer. Hon hör givetvis på mig att jag halvsover, så hon säger: - Oj, sover du?! Men då ringer jag imorron ist! Mmm gör de får hon till svar och jag somnar om. De roliga med denna kommentar upptäckte jag dock idag, när jag kollar på mobilen vad klockan faktiskt va när hon ringde, 03.07. Nog för att jag är en nattuggla, men när folk börjar ta förgivet att jag är vaken den tiden en torsdag då har de nog gått för långt!!

På återseende!

gravid pga av tv-serier

Kollade på Tyra Banks show igår, två unga tjejer är med och berättar hur dom pga av alla dessa tv-serier som visas idag blev gravida. Dom menade på att serierna glamoriserar sex så pass att det inte framgår att sex kan leda till vissa konsekvenser så som en bulle i ugnen eller könssjukdomar... Är inte det en av de enklaste lagarna här i livet, fortplantningen, genom sex förökar vi oss? Att det finns folk till det mesta är ju en sanning som bekräftas dagligen enligt mig, men det här va väl höjden av dumhet?! Där satt dom, den ena hade redan kläckt och den andre va höggravid, som om en förbannelse drabbat dom och dom hade ingen aning om att sex faktiskt "kunde" leda till något sånt här.... ta ansvar för sitt handlande? Nej,jag vet vi skyller på media!

Tack för påminnelsen säger jag då!

På återseende!

välkomna

Dessa godingar kommer att flytta in när H&M fått tummen ur för att prata klar språk


Beställa bikini = sommarkänsla!


Axelvaddar, hur snyggt är inte de?!



Långklänning som förmodligen och olyckligtvis kommer att bli kortklänning på Giffe, låt det bära eller brista, hoppas på det först nämnda

Så får det bli ett par i färgen brun som får bo bredvid dom i svart

VARM choklad

Jag vet inte hur det är med er, men när jag beställer varma drycker så som varm choklad, kaffe osv, så tar jag förgivet att dessa drycker är just varma när jag får dom i handen. Det gör tydligen inte alla fick jag erfara på jobbet igår. Jonas frågade mig om jag serverat ett visst bord varm choklad och jag ser lite fundersam ut och svarar med ett jakande svar. Vad är de nu då, tänkte jag för en kort sekund innan jag fick svaret. Som löd, glöm inte att tala om för gästerna att det är varmt nästa gång, så att dom inte bränner sig. Tydligen hade dessa gäster inte förväntade sig att de varma dryckerna dom beställt skulle vara just varma. Lustigt. 


För er som höll tummarna för oss ikväll, de va inte tillräckligt hårt, för de blev ingen vinst. Men inget ont som inte för något gott med sig, jag har fått mersmak på bingolivet (ja, jag tror det finns något som heter så, är nog till och med en livsstil)!

Sov gott och på återseende!

bingolotto, ja ni läste rätt!

Kvällen är förflyttad till Hannas place, av den enkla anledningen att jag inte har tv4 plus. Det är en förutsättning eftersom det ska vinnas miljoner ikväll. Ikväll ska det vinnas pengar (om det så är en ynka hundralapp), ätas mackor, tryckas godis och mysas!

Paketet från Nelly hämtades även idag, följande har hittat sitt hem i min garderob idag:







Nu lite fokus på litteraturstudien och sen som sagt vidare på söndagsmys!

På återseende!

hemkommen från jobbet denna tidiga eller sena timme

Det börjar bli ljust ute. Tur att jag har mina ögonbindlar, eller vad dom nu kallas. Lite svårt att varva ner som vanligt. Kanske blir till att somna framför ett avsnitt av robinson. Vilken kväll det har varit, sjukt mycket folk, men trevliga sådana. Igår va det verkligen inte min dag, allt som kunde gå fel gick helt enkelt fel, men idag va det bättre måste jag säga. En sak som måste redas ut dock, det är det här med min likhet med Carina Berg och Sanna Bråding. Eller ska vi säga olikhet, är det håret som gör det hela??!! Jag vet inte hur många gånger per dag jag får höra detta, snart svarar jag väl när nån ropar dessa namn också.

Imorron (eller idag, beror ju på hur man ser på de hela) blir det mys för hela slanten. Hanna och jag ska ha lite kvalitetstid! Underbart! Hanna, jag tänkte chockera med att styra upp något ätbart och bjuda på lite bubbel :)

På återseende!

9år idag

Så lång tid har det gått sen min kära mor lämnade detta liv. Konstigt. För 9år sen kunde jag inte föreställa mig ett liv utan henne, nu är jag här och har klarat det. Ja, ibland känns det så, det var omöjligt att föreställa sig att det skulle vara möjligt. Jag är stolt över mig själv och mina syskon!

Giffe

Burn Out Giraff SEK 249, Avanna - NELLY.COM

Hittade en T-shirt för giffe :)

älskade syster

Skulle ringa ett samtal ang. jobb över midsommar åt mig och Cattis. Sen slog det mig att det va röd dag idag, slängde iväg ett sms till Cattis:

"Du, jag tänkte på det, det kanske är dumt att ringa när det är röd dag och allt. Eller vad tycker du?"

Hon lät inte vänta med följande svar:

"Nej, kör på. Hon är väl inte kristen eller?

"Nä, långt ifrån skulle jag tro"

"Dåså, Lycka till :)"

Sagt och gjort!

kaffekoppen, moppen, tvättmaskinen och jag idag



Begreppet vårstädning har jag aldrig förstått mig på förrän igår, då drog jag igång en själv. Fortsätter idag...

om det är nån så är de Mella, får man inte napp på de här så vet jag inte

Halvslarvig, mullig, oäkta kvinna i nedre medelåldern söker kraftkarl med hyfsat helt staket för gemytligt sämkväm hos Dig eller i tvårumslägenhet utan soffa men med guldfisk. Jag är av utländs härkomst (min gammelfarmors halvkusin var valon), uppskattar givmildhet och saltlakrits. Stort plus om intresse för hemintredning saknas. Vissa krav finnes att Du som jag är renligt lagd både upptill och nertill.

måste släppa in Nalle Puh igen, klok björn

"När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på."

Kan inte annat än hålla med!

dessa onsdagar, alltid lika trevliga


Emma bjöd ligan på tacos

Härliga Emma

Henry, jag vet vad du tänker. Jag SKA börja sola ;)

Vinstafett är sjukt underskattat

Alla sätt är väl bra utom dom dåliga Mathilda

Ungefär här börjar de spåra, men de va en lyckad kväll!

finfina



spaderdamvintage


så enkelt, så bra

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat." (Nalle Puh)

lite webbtv eller sömn?

Sömn vore väl att föredra, men lite svårt att varva ner när man kommer hem såhär på morgontimmarna.. Blir nog lite tonårsliv på svt ist.

Händer inte så ofta, men längtade hem idag! Kanske för att de ligger lite tråkigheter i luften och att Cattis skulle hem nu i helgen..

På återseende!

pluggar, hur va det man gjorde nu igen?

Efter några veckor i praktiken har man tappat sinnet för läsningen, om man nu någonsin hade de. Jag gör ett tappert försök idag iaf. Klockan ringde kl.09.00, jag gick upp på en gång. Ja jag vet, ibland förvånar man sig själv. I min värld hör detta inte till vanligheten om jag inte ska infinna mig nånstans, oftast inte då heller, men då är det minst sagt större chans att jag kommer upp. Att gårdagen gick i sömnens tecken är heller ingen garanti för att jag ska vara pigg idag. Fan vad jag låter som en trött människa...

Nu har jag fått i mig min morgondos av det svarta guldet, haft telefonmaraton och nu ska jag fortsätta med läsandet. Jobbet väntar mig vid 18 idag, gutt!

Hoppas ni har det bra i solen mina vänner!

jajaja juust de





BikBok


SSA- SlutSomArtist

Middagsluren som Mathilda föreslog har inte blivit av, bäst att det förblir så också. Orutinerat av henne att föreslå något sånt, eftersom dessa energigivande små medel får motsatt effekt på mig, om jag ens vaknar vill säga. Bäst att hålla dom små ögonlocken uppe ist för det bjuds på tacos hos Emma ikväll. Lite mys med tjejerna i klassen, eller som Emma själv presenterade kvällen: fira att praktiken är över. Det bådar gått, vilka fantastiska lärare vi kommer att bli, riktiga glädjespridare ;)

Igår på min sista dag, va det några sexåringar som lekte dagis. Varpå en av  tjejerna spelade en mamma som skulle lämna sin unge (ja, hon använde sig av detta uttryck själv). Hon går in helhjärtat i sin roll, lägger på en seriös vuxenröst. Det bör tilläggas att "ungen" ifråga är ett gosedjur (som det sys kläder till dagligen av samma tjej). Precis när hon avlagt dom "vanliga" replikerna när man lämnar sin "unge" på dagis upptäcker hon att ungen har ju inga kläder på sig!! När paniken lagt sig, säger hon lugnt och allvarligt: -Jag lovar att hon har kläder på sig imorron när jag lämnar henne!! Jag kunde bara inte hålla mig, så himla skön replik och med den inlevelsen...

Trevlig kväll och på återseende!


jaha nähä

Då har man gjort sin sista dag på praktiken för den här gången, alltid tråkigt att säga hejdå till barnen, men vi hade lite glassfest. Uppskattades vill jag lova. Efter detta begav jag mig till jobbet, omtänksamma-Isa kom fram ikväll på jobbet när jag säger till Viktor att han kan gå hem så fixar jag det sista. Va ju egentligen inte så mycket kvar, lite plock, men det tog sin tid iaf. Får erkänna att de är lite läskigt att gå där själv mitt i natten, när jag har stressat upp mig själv som mest och är påväg att bomma igen helt upptäcker jag att tälten inte är igendragna. Så va bara att knalla ut i mörkret och rätta till detta misstag, som med fördel hade kunnats ordnats när det fortfarande befann sig folk på stället och lite ljus... är även övertygad om att det spökar på det där stället...
Nu är jag iaf hemkommen och välbehållen, känns tryggt. Känns mindre kul att anledning till att jag tog på mig detta va att jag trodde att klockan inte behövdes ställas så omänskligt tidigt, så fel jag hade. Hade glömt, nä rättare sagt förträngt, att jag ska befinna mig i högskolans lokaler imorron vid halv nio...

Sov gott och på återseende!

lyckan är total, nyheten släpps!

Jag är bjuden på mitt första bröllop, nej det lät fel. Jag är inte bara bjuden, jag har fått äran att vara brudtärna. Hur underbart är inte det?! Det är min kära vän Hanna som ska gifta sig i maj om ett år med den underbara Jonas. Det är det ultimata paret, ja det finns, dom två har bevisat det för mig. Inte nog med att jag blir helt till mig över att det vankas giftemål mellan dessa fantastiska människor, JAG är en av dom som fått den stora äran att vara brudtärna. För mig är det här så stort! Grattis till dig, Hanna, mitt hjärta ännu en gång!


vad hände med glädjen hos folk?

Har snart jobbat en vecka, har en hel sommar framför mig och jag är redan förvånad över hur folk beter sig. Ja, trots flera år i branschen slutar man aldrig förvånas konstigt nog. Att man inte bara kan vara glad när man ska gå ut och ha trevligt. Om upplevelsen sen inte motsvarar förväntningarna, så är det väl bara att tala om det på ett artigt sätt. Då löser man ju det mer än gärna, men snälla, ni som placerat er själva på en piedestal (med eller utan förtjänst) håller er borta från mig i sommar. Klarar inte av er rent ut sagt.

Sov gott


mer död än levande

Veckan som kommer att gå i 110 har börjat, det har gått två dagar och jag känner mig som rubriken avslöjar. Hur ska detta gå? Slutade 00.30 idag och sova kan jag inte göra. Ska gå upp snart känns det som... Dock finns det änglar som gör vardagen lite lättare, Lollo är en av dom, hon har fixat en cykel till mig. Kört hit med den ikväll. Så nu kan jag ta mig från praktiken till jobbet OCH hinna äta på min timme:) Lyckan är total!

Har även en sjukt bra nyhet som kommer avslöjas inom kort, det är inte riktigt officiellt än bara.. Men jag är överlycklig!! Du vet vem du är och jag blir fortfarande tårögd när jag tänker på det, så stort!

På återseende!


RSS 2.0