falskt alarm

Igår kväll sökte jag upp symptom på svininfluensan. De va en bock vid nästan alla för min del. Grönsaksläge och en frossa utöver det vanliga. Jag ville verkligen inte vakna idag, trodde att jag skulle va totalt utslagen. Funderade på hur denna dag skulle tas igenom, 06-08 på fritids och 10-00 på byttan. Men när klockan ringde va jag pigg och fräsch (det finns hopp för mig också tydligen även när de gäller tidiga timmar). Så nu beger jag mig snart mot arbetspass nr2 med ny energi, var den kommer ifrån vet jag inte, men det är skönt!

Har även hunnit med ett avsnitt av ensam mamma söker på tv3play, blir helt kär!

På återseende!

...hur slutar detta?

Jag lagade mat i torsdags (sant), tänkte äta resterna idag. Pappa säger alltid att om de inte luktar illa så är det ingen fara. De gjorde de inte, så jag åt. Dessvärre börjar illamåendet smyga sig på nu.. inte bra. Jag ska gå till jobbet snart, hoppas jag inte spyr över ungarna bara.

Igår va de söndag och jag jobbade på mitt gamla jobb, larmgatan10. De är få ställen som har öppet söndagskvällar i denna stad. Av en anledning. Man går inte ut och äter på söndagar. Just de, punkt. Dom som mot all förmodan nu gör detta fick jag servera igår, enbart konstigt folk. Galna danskar, mysko affärsman, ett gäng glada bönder som lyxar till det med att äta ute, ..en söndag. Funkade tydligen inte på lördagar, antingen hyser dessa människor en viss osäkerhet mot folkmassor eller en jävla stor glädje till körslaget, vad vet jag?!

På återseende!

RSS 2.0