nu kommer alla känslor på en och samma gång

Jag har varit hyfsat lugn den senaste tiden. Inte så mycket att reflektera över. Ganska positiv inställning har vilat över mig. Det brast idag, ungefär samtidigt som posten kom. Nu är jag vansinnig. Anledningen? Jo dessa nötter som jobbar på högskolan, får tillbaks min essä med betyget underkänt. UNDERKÄNT, i den kursen jag har lagt ner mest tid på. Motiveringen lyder: "när jag läser din essä förstår jag att du har reflekterat över kursen och litteraturen. Jag saknar dock dina egna tankar och dina lärdomar inför din kommande profession. Har du någon referenslista? Komplettera!" Tacka fan för det, du saknar ju två sidor. Då har geniet inte läst hela arbetet, utan slutat på en sida där sista meningen inte ens är avslutad och reflekterar inte över att något inte stämmer.

Nu känns det lite bättre..


det går bra


det är födelsedagstider minsann




Idag är det mina kära "små"syskons tur. Älskade Dan och Catrin fyller 20år idag. Stort grattis från storasyster som saknar er så otroligt mycket!

orsaken till dagens tillstånd i form av några bilder





söndagarna talar som bekant för sig själva..

Så även denna söndag. Lite lätt sliten, fick dock lite fart nyss såhär på kvällskvisten och röjde lite i mitt organiserade kaos till lägenhet. Nu tar jag mig fram iaf. Härligt. Damen sover, hon har sprungit som en tok i skogen idag så hon är väl sliten på det mer naturliga och nyttigare sättet till skillnad mot mig som har självorsakat segheten med hjälp av andra onyttigheter.

Övervägde sängen men efter en titt på schemat för imorron, upptäckte jag att jag inte behöver befinna mig i skolans lokaler förrän kl13, ändrar jag detta beslut och placerar mig framför CSI istället. Klokt.

Sov gott

skål!

Ikväll ska det firas tant, Fanny fyller 25. Henry fyller 23, hon fick bakelse och present tidigare idag av lilla mig. Som vanligt så sket det sig. Idioten hade gått och köpt batiktightsen igår. Hon är inte lätt hon. Nu blir det att fixa och trixa så man ser någorlunda respektabel ut och dra vidare till nästa födelsedagsbarn.

Grattis till båda pärlorna!!

SKÅL på er!

.........

..som ni ser så har denna fredags kväll inte varit så underhållande. Stirrat på dataskärmen hela kvällen med ett halvt öga på let´s dance. Har även varit sugen på godis hela kväll, kan bero på att jag inte rökt på ett par dagar och att mitt lilla sockerberoende ger uttryck efter två dagar utan rent sockerintag. Nu ska jag slå slag i saken och knalla iväg med damen som ligger och sover bredvid mig, nu ska det inhandlas choklad!

Trevlig kväll!

vilse

Ja, jag gick vilse. Är det någon som är förvånad? Nä, just det.


hon som jag ska mysa med i en vecka!



Lacey

blandade känslor

Kom precis tillbaks till min lilla lya. Dock inte ensam, mellanlandade i sthlm hos faster och snodde med mig hennes hund. Mys! Lite blandade känslor över att vara tillbaks i stan. Var väl en för kort resa helt enkelt, va skönt att komma bort lite. Tillbaks till verkligheten igen ett tag nu då, sen bär det av till påsk igen och då lär jag väl inte vilja åka nånstans ist.

Ja just de!

hur eller hur

Så är det mysigt. Nu snöar det. Reseledarna har lagt om planerna och vi lämnar dalarna imorron ist. Både syster och jag vill inte egentligen. Cattis frågade om pappa kunde ringa och sjukanmäla henne, varför kan det inte fungera så längre. Hade varit skönt. Slippa ta tag i saker och ting.

Ja, jag njuter fortfarande!

Sjukt dålig humor men kunde inte låta bli:

"Varför står det på hundmatburken 'ny bättre smak', vem har testat detta?"

Ni kan skratta nu....

På återseende!

norröver

Ligger det fortfarande snö på backen, men det finns fortfarande hopp för lokalbefolkningen, det börjar smälta och solen tittar fram. Glad för deras skull. Söderut invigs uteserveringarna redan av de tappra. Glad för deras skull också. Hon njuter av att vara hemma, i skrivande stund alltså i Älvdalen. För er som orkade fundera på om jag njuter av att befinna mig i skogen och bland raggarbilarna så är svaret ja!

Trevlig kväll och på återseende :)


hellre för mycket eller för lite?

Det är det som är frågan, iaf när man packar. Ikväll bär det av till syster i Västervik, imorron Västerås och framåt kvällen landar vi hemma i Älvdalen. Ska bli skönt att komma hem lite. Tillbaks till packandet, det är en hel del skor och kläder som inte vill bli lämnade hemma, men ibland är livet inte rättvist..

På återseende!

fikamaraton

Idag har jag haft ett fikamaraton som rubriken förtäljer, Henry, Hanna och Anna :) Trevligt, kunde dock inte hålla mig borta från kaffet, som hade varit lämpligt, med tanke på magkatarren som smygit sig på. Ett beroende är ett beroende. Dessutom vet jag inte riktigt hur man gör när man fikar och inte dricker kaffe..


måndagar kl.20 är heligt

Nej jag har inte gått och blivit religös, jag snackar om "familjen annorlunda"... Bara älskar detta kaos, blir varm i hela kroppen när det drar igång. Löjligt? Ja, så kan det tyckas, men jag är såld!

..lite av ett måste



gått och suktat efter denna kreation en längre tid, den måste få flytta in...

improvisation

Ikväll bevisade jag att det lönar sig, iaf när det kommer till pajbakning. Frågade syster om det inte var bäst att leta upp receptet på nätet trots allt. Nej, jag kan ju det utantill! Jaja, säger du det så. Svaren på mina frågor under processen avslutades dock alla med ,TYP. Så kändes ändå lite osäkert, då tänkte jag att det nog inte va så farligt att jag också tänjde på gränserna lite. Cattis hade dock ögon i nacken och uppskattade inte de nya ingredienserna eller överdoseringen av socker.. Men gott blev det!


gott exempel

Cattis anlände igår. Sån lyx att få träffa syster så ofta nu när hon inte bor så långt ifrån. Igår blev de mys för hela slanten. Idag har vi gjort precis som på den där el reklamen. Varsin dator i knät. Får vi snart åtgärda och ta oss i kragen och göra nåt trevligt utanför teknikens värld. Föreslog att vi skulle gå och simma, idén avslogs direkt. Hade väl inga stora förhoppningar på ett ja eller att det skulle bli av även om jag fått ett jakande svar.. Nu ska vi vara lite kreativa!
Önska oss lycka till!

På återseende!

Dags att förtydliga saker och ting..

Postat av: syster

"Isa, nu är det såhär, Jag och Eas börjar undra om din gamla bil aldrig existerat. Vi kan nämligen inte hitta den någonstans. Vi har prövat google, blocket och en rad andra källor men kan helt enkelt inte få upp någon sådan modell. Så för att du ska kunna bevisa att du faktist hade en " sportig nissan" som jag har sålt in den som så måste du helt enkelt lägga ut ett bevis här på sidan, eller finns det ens något bildbesvis? vi är fundersamma! Väntar ivrigt på resultat. Kram syster med bihang"



För att tillfredsställa syster och hennes bihang kommer här en bild på min förstägda bil, nämligen en Nissan sunny Nx100. Dock inte samma årsmodell eller färg. Marknadsföringen du gjort syster kan ju ses som smått överdriven, men jag är beredd att haka på. Hoppas jag inte förstör illusionen genom att publicera denna bild! 


är robert så bra?

Med tanke på att jag tillbringade halva natten åt att kolla på Robert Gustavsson-klipp så är han tydligen det. Lagom trött idag dock. Vill gärna påpeka att jag gick upp (vaknade, eftersom jag fortfarande ligger i sängen) halv nio, kan tyckas som sovmorgon för vissa. Kan tyckas som tidigt för mig, speciellt när jag somnade runt halv fyra inatt och att jag inte börjar skolan förrän kl13! Tror de blir en eloge till mig igen:)

Igår tog jag del av filmen Män som hatar kvinnor på bio, kan nog sträcka mig så långt som att säga att de va den bästa svenska film jag sett. Blundade till och med. Bra betyg med andra ord!

Trevlig vår, ja de är sol!

bildbevis




För dom som väljer att se på de hela som en tävling, råder de väl ingen större tvivel om vem som har mest rock i ådrorna av mig och Anna! Om vi säger så här, Anna du har den!

en myt är avslöjad

Och det tack vare mig. Gav "varannan vatten" ett försök igår, jag ska inte sticka under stolen med att det kändes rätt bra igår, det bådade gott med andra ord. Är dock inte lika fokuserad idag. Därför drar jag här med slutsatsen att det måste vara en myt.

Kvällen var lyckad så jag tar smällen idag med ro!

inflyttningsfest

Ikväll blir det inflyttningsfest, med rock som tema. Får väl se hur de går. Tanken är latextaights, t-shirt och skinnjacka.. Har varit på stan med Helena idag, rena självplågeriet när man inte har några pengar. Ja jag vet att de nyss va den 25:e, välkommen till studentlivet. Lika snabbt som pengarna rullar in så försvinner dom på alla dessa räkningar, blir tokig. Ge mig sommar, jobb och stålar! Humöret höjs ju inte direkt av detta väder heller, regn och snö... var väl lite snabb med att ta ut vårkänslorna.

Alltid lika intressanta problem man brottas med, nu är det dags att få upp humöret och fokusera på fest!

Trevlig kväll och på återseende!

vilka problem

Första tanken när internet slutade strula och bestämde sig för att ge upp helt för ett par dagar sen, var helvete vad jag är omodern som inte har ett usb-minne så jag kan skriva ut och skicka in mina arbeten till skolan på bibblan istället. Sen slog det mig att så är nog inte fallet, jag är nog för modern, eftersom jag förlitar mig helt på teknikens under. Tanken har inte ens slagit mig, hur beter man sig när man inte har internet? Ja ni, vilka problem man brottas med ibland...

Ett annat intressant (läs meningslöst) problem är Jehovas vittne. Problemet är inte deras tro, det rör mig inte, det är helt upp till dom. Tydligen tycker dom inte det samma om min vilsna själ. Detta leder till att dom aldrig slutar ringa på min dörr. När ska dom förstå att anledningen till att jag inte öppnar är för att dom skrämmer mig. Ska inte en tro va något man själv söker sig till, inte blir påtvingad genom dörrknackning. Det fulaste av allt är att dom ska väva in det i något slags hjälp organisation, typ bristen på vatten på vår jord. Under den broschyren glider deras information med. Jag fick erfara detta när jag råkade snubbla över halva lägenheten första gången dom ringde på, anledningen till de va att jag blev så paff över att nån faktiskt ringde på, eftersom ingen gör det utan att ringa nu för tiden, borde förstått vad som var på gång. När jag väl gjorde de så hade dom nog redan hört att jag va hemma och det kändes otrevligt att inte öppna. Så här i efterhand kan jag tycka att de måttet av otrevlighet hade varit milt jämfört med vad dom håller på med. Brukar ju va så att alla sätt är bra utom dom dåliga, helt ärligt! knacka dörr är ett dåligt sätt.. Tro mig den dagen jag blir intresserad, så hör jag av mig!

RSS 2.0