är det så de fungerar?

Som vanligt blev det ett (okej några fler) glas vin igår efter jobbet. Några meter bort sitter två unga tjejer, som i vardagsmun skulle gå under kategorin fjortis. En av tjejerna höjer sitt glas och säger med bestämd stämma att ikväll öser vi!! Jaha trevligt tänker man då, det kan va så att jag inte hänger med alls men för mig verkar det konstigt att strax efter detta uttalande plocka upp mobilen och sitta och smsa frenetiskt (detta gäller bådatjejerna)...

15min senare... fortfarande mobilerna i fokus och inte ett ord har utbytts..

vildmarksisa kom trots allt inte till sin fulla rätt

Detta ihärdiga regn gjorde att vi la paddlingsplanerna på hyllan, till viss besvikelse för vissa, dock inte för mig (kanske inte behövdes skrivas ut). För mig dög det gott och väl med lite dagsutflykter runt om stugan och att få sova i en säng gjorde att jag njöt av en lugn helg med systrarna och Andrés familj.
 
Hade egentligen inga planer på strand denna söndag, men som vanligt slutar de konstigt nog alltid med sista minuten planering för att partysuget tar över, så trots regnet äntrade jag strand även denna söndag.

Idag har det för ovanlighetens skull regnat lite till.. men blev mys på stan med Henry och lilla Albin. Kvällen tillbringades med Evelina och ännu mer mys. En härlig bakisdag helt enkelt!

Imorron blir det fullspäckat schema med måsten igen!

På återseende!

gillar

jag gillar när man kommer hem och man slipper knappa in portkoden. Jag vet att den börjar gälla kl21, men när öppnas egentligen porten för dom morgonpigga?! eller ska vi säga dom kvällströtta?

På återseende!

detta är ju nästan ett måste

Jag kan ju inte gå på teater och sen inte skriva om dessa fantastiska människor som inte kan hålla käften. På nåt konstigt vis lyckas man ju alltid få dessa människor på raden bakom sig. En beskrivning som alltid passar in på dom då? Jag vågar här och nu göra en generalisering, eftersom det alltid är samma visa.

1. Dom skrattar alltid vid fel tillfällen, alternativt hela tiden..
2. Dom upprepar alla repliker..
3. Dom förutser vad som komma skall och uttrycker gärna detta (fast hela teatern är förutsägbar, uttrycker dom detta med stolthet)..
4. Suckar medlidande när det skiter sig för vissa karaktärer (trots att detta också är ganska förutsägbart)..

Då va de gjort!

På återseende!


vi kan nu konstatera följande..

Det är inte bra att grunda med en fet macka och tre koppar kaffe före träning. De är värre än att träna bakis. Har väl aldrig varit känd för att tänka till, men de här tog nog priset den här veckan måste jag säga.

Pga av de härliga vädret (även kallat svensk sommar) blev jag ledig idag trots allt. Tro de eller ej men jag ska tillbringa den lediga kvällen hemma. Städa lite och ta de lite piano. Imorron kommer Pappa och Lena.

På återseende!

Inte rätt person att muntra upp..

men jag gör ett försök syster. Jag har haft en av mina deppdagar idag. Va ganska längesen nu, så de va väl dags. När dessa dagar kommer, hittar ni mig i sängen. Konstigt nog är de just dessa dagar alla hör av sig, men då är jag inte på humör för att svara. Inget ont menat med de, men krävs lite deppighet för att komma på banan igen. Inte förrän framåt 23 tiden fick Minna mig ur sängen, hon gav sig inte så svarade efter några samtal, hon fick mig att inse att jag måste ju faktiskt äta, så de styrde hon upp fint.

Älskade syster jag hoppas du har de bra, är så stolt över dig! Fast jag saknar dig ju redan...

På återseende!

tappat hoppet?

Trots dödläge finns de dom tappra som kollar om jag filat ihop något klurigt. Nu kommer några rader iaf.

Det är sommar och det innebär jobb, öl, sol, och bad. Ser ut som de här kommer bli den bästa på länge faktiskt. Jobb imorron igen sen blir de strand på söndag, lär bli favorit i repris varje söndag denna heta sommar :)

Sov gott och på återseende!

RSS 2.0